Aamu alkoi mukavasti. Omaishoidon ohjaaja soitti ja perui kieltävän päätöksensä perjantailta, koska "olemme olleet hänen ajatuksissaan". Soitti siis jo perjantaina, että en saa tukea, ehdot eivät täyty. Iloinen yllätys; 353e miinus verot :) Ei helpota Saagan vointia eikä mun ahdistusta asioista, mutta helpottaa arkea.

Hyvä asia tapahtui myös perjantaina, kun sain uuden työn läheltä kotia :) 6,2km, eli pyörämatka! Iso yksikkö myös joka on hyvä asia! Pomolle ilmoittaminen ei ollut kovin ihanaa, mutta suhtautui tosi hyvin. Aika pulaan ne jäävät, kun lähden, työtilanne vähän sellainen. Mutta sou not! Uudelle pomolle menen ens maanantaina juttelemaan, en oikein vielä tiedä ottaisinko tätä asiaa esille ja miten ja missä määrin. Työajan lyhennystä toivoisin, mutta en tiedä miten se sujuisi... Katsotaan.

Lääkärissä tänään. Katsoi korvat, kuunteli keuhkot ja sydämen, kaikki hyvät. Lonkista ja polvista ja niiden säryistä puhuin, nekin katsoi läpi. Kerroin, että taas kuoriutui iho jaloista, siitä oli ihmeissään, että mikä lie ja miten liittyy lämpöilyyn (taas). Huomenna otetaan TVK+CRP, itse en pääse viemään, koska kaikki tytöt pitää viedä tarhaan ja ehtiä työhön. Soitin siis mummolle -> ei pääse apuihin just nyt, ja sitte seuraavaksi ukille-> pääsee apuun ja vie Saagan aamulla labraan (sormenpäänäyte vain onneksi!!) ja sitten tarhaan. Kiitos hyvät tukiverkostot!

Lääkäri puhui, että kyselee taas luusto/hema-lääkäreiltä Lastenklinikalla, onko heidän mielestään tarpeellista ottaa parin viikon päästä korvien putkituksen yhteydessä luuydinpunktio. Se sitten tehtäisiin Korvaklinikan sijasta LKL:lla. Itkin myös taas Lääkärille, se on kyllä ihana, kiinnostunut meidän koko perheen tilanteesta eikä vaan Saagan fyysisestä voinnista. Kysyi miten mun työkuviot nyt jne, miten ollaan saatu hoidettua lämpöilyt. Sovittiin, että nyt sitten ei tuijoteta niinkään lämpölukemia, vaan tarhaan voinnin mukaan. Kerroin, miten stressaavaa on kun on ainoastaan se, kukaan muu ei ymmärrä tätä tilannetta. En siis voi paukahtaa esim LKL päivystykseen, koska siellä ei välttämättä ole mitään asiantuntevaa lääkäriä, joka hoksaisi kokonaisuuden.

Geenitesti. Lääkäri sanoi, että jollekin lapselle oli tullut vastaus, jonka näyte oli lähtenyt Saagan jälkeen. Että onko se hävinnyt????? Eipä sitä ole vielä odotettukaan kuin pian 4kk.