Tänään juhlittu Saagan siskoja; 6 ja 3 vuotta, Saaga siis tästä välistä mukavasti 4,5vee :)

Tänään Saagalla nyt sitten 10. ilta lämpöä taas 37,7C. Eilen oli vain 37,3 (korvasta nämä, Saagan normi huitelee jossain 37 paikeilla tai alle) jolloin ajattelin, että parantuipa sekin sitten. No näillä mennään. Valittaa vatsaansa kovasti, syö tosi huonosti, leikkii kylläkin kuten ennen, on vaan valkoinen kuin lakana tummilla silmänalusilla. Nyt siis tällä lämpöilyjaksolla ollut myös polvet/sääret kipeät, Lääkäri oli sitä mieltä, että voisi olla ihan perus kasvukipujakin. Toki voisikin, mutta luustomuutostaustalla olen hieman skeptinen.

Omaishoidontuki-ihminen soitti muuten eilen, että tarvitsee vielä lisäperusteita Saagan omaishoidontuen myöntämiseen, että saako soitta päiväkotiin. Saa toki, toivottavasti siellä osaavat sitten tarpeeksi vahvistaa heidän ajatuksiaan... Ja jos hylsy tulee, niin täältä myös satelee valitusta, koska olen valittamisen makuun päässyt.

Ja kaverit hoi, myös tänne saa kommentoida, varsinkin tohtori K-Pää(eikä siinä pahassa tarkoituksessaan), hematologisista asioista on aina mielenkiintoista keskustella...